Sunday, February 15, 2009

hoe te vergelijken autoverzekeringen

Verzekeringspolissen komen met vele termen en dekking opties. Je moet een beetje van de juridische en financiële kennis om te kiezen voor een beleid dat het beste past bij uw behoeften. De meeste verzekeringen agenten staan klaar om u informatie over meerdere opties en citaten voor mogelijke dekking. Maar zij willen dat u voor de aanschaf van een beleid van hen, zodat shop rond te krijgen en informatie uit verschillende agenten.

Kijk naar de merknaam van het bedrijf, terwijl het vergelijken van offertes. Een bedrijf met een gewicht in de markt maakt het bedrijf geloofwaardig en verantwoording, die u helpt bij het maken van vorderingen.

Kijk naar de aftrekbaar bij de herziening van de koersen. Hoger eigen risico meestal betekent lagere premies. Afhankelijk van het soort verzekering die u wenst, kiest u een beleid op basis van hogere premies en een lager eigen risico of lagere premies en een hogere eigen risico.

Zet alle auto's die je zelf onder een beleid en controleert welke bieden u de laagste premies. Ook vragen over de multi-beleid kortingen indien zij beschikbaar zijn. Vergelijk het bedrag van de dekking van de verschillende beleidsmaatregelen.

Check voor het totaal verzekerd voor lichamelijke schade en aansprakelijkheid. Kies een dollar met de hoogste waarde voor de beste prijs. Vergelijk de niveaus van andere dekking, zoals huur dekken, PIP, medische, full-glas, jagen en alomvattende botsing. Vraag meerdere offertes aan uw voorkeur combinaties en ga voor het beleid met de laagste offerte.

Controleer het niveau van de dekking voor 'underinsured of onverzekerd automobilist. " Met het aantal onverzekerde automobilisten op de weg, is er een goede kans moet u wellicht nodig dit soort verzekering.

Kies het type polis, gebaseerd op uw financiën en de conditie van de auto. Aangezien deze factoren veranderen, kunt u later de status van uw beleid. Verzekeringspolissen en tarieven variëren van staat tot staat. Kies een van zes maand of per jaar op basis van hoe lang je van plan bent te verblijven binnen een staat.

Wees er zeker van te vergelijken het bedrag van de premie die u zal moeten betalen tegen de aard van de dekking en de kwaliteit van de dienstverlening krijgt u in ruil.